USLUGE

Konsultacije: Isplanirajte putovanje uz našu pomoć

Isplaniraj Putovanje

Konsultacije su tu da vam pomognu da izvučete maksimum uživanja na sledećem putovanju.

Putovanje je jedina stvar koju kupujete, a čini vas bogatijima.

Ivan Kaštelan

Samostalno planiranje putovanja može biti uzbudljivo ili zastrašujuće. Sve zavisi od toga koliko često putujete i koliko često dolazite u situaciju da planirate svoje putovanje. Ako ste među onima kojima je ovaj proces zastrašujuć i težak, ne brinite. To je normalno. Isto se i nama dešavalo kad smo pre 6 godina krenule samostalno da putujemo i planiramo putovanja.

Pravile smo greške zbog kojih smo gubile dosta vremena, novca i prilika da maksimalno iskoristimo putovanje i destinaciju na koju idemo. 

Sad posle 6 godina i ko zna koliko isplaniranih putovanja iz svih grešaka smo mnogo toga naučile. Zato smo sad tu da vaše putovanje učinimo što boljim i kvalitetnijim. Da vam otkrijemo destinacije koje možete posetiti, lokacije koje vas mogu oduševiti, da vam pomognemo pri bukiranju smeštaja, letova, da vas posavetujemo kako možete proći jefitnije na putovanju ako vam je to cilj, da vam pomognemo da dođete do svih neophodnih informacija..

U skladu sa vašim potrebama i željama, tu smo da vam pomognemo!

Kroz konsultacije želimo da budemo vaši savetnici kroz proces planiranja i organizovanja putovanja. Pokazaćemo vam kako mi planiramo putovanja, koje resurse i alatke koristimo u tom procesu i na kraju, u zavisnosti od destinacije na koju putujete daćemo vam informacije koje vam mogu biti od koristi kad se uputite u avanturu. 

Šta je sve uključeno u cenu (online) konsultacija?!

⭐ Personalizovan pristup
⭐ Predlozi turističkih atrakcija koje možete posetiti
⭐ Predlozi za smeštajne objekte na destinaciji

⭐ Korisne i praktične informacije koje su u skladu sa vašim potrebama (covid informacije, cene ulaznica, preporuke restorana, savet za prevozna sredstva).. 


Napomena: Konsultacije mogu biti Online, a možemo vam i u pdf formatu poslati sve što vam je potrebno za vaše sledeće putovanje! 

KOJA JE CENA KONSULTACIJA?

Konsultacije

40
  • Sve informacije koje su vam neophodne za vaše sledeće putovanje

A kako bismo vam pružile sve neophodne informacije..

Poslaćemo vam upitnik koji će nam umnogome olakšati da vam pomognemo u procesu planiranja i organizovanja putovanja. Odgovorom na sva postavljena pitanja daćete nam do znanja koju destinaciju želite da posetite, koliko dana, kakav tip odmora/putovanja volite, koja su vaša interesovanja, sa kolikim budžetom raspolažete, kakav tip smeštaja volite.. 

Ukoliko se odlučite za Online konsultacije, one traju 45 minuta. 

Kako bismo krenuli sa planiranjem vašeg putovanja, potrebno je da nam POŠALJETE UPIT. 

Nakon toga, mi vam prosleđujemo upitnik i krećemo u akciju. 🔍

Pored usluge planiranja putovanja..

Osluškivanjem vaših potreba i upita, tu smo da vam pomognemo i pri kupovini karte, kao i pri odabiru i bukiranju smeštajnog objekta.. 

Pomoć pri kupovini avionske karte

Cena: 12€. 

Pomoć pri odabiru i bukiranju smeštaja

Cena: 15€.

Do sad smo imali priliku da mnogim našim korisnicima pomognemo pri planiranju putovanja.

A samo neke od njihovih utisaka možete pročitati u nastavku 👇

Zadovoljni korisnici ✨

Isplaniraj putovanje

Isplaniraj Putovanje je projekat koji ima za cilj da uštedi vaše vreme i pomogne vam da što kvalitetnije putujete, da usput nešto naučite, da istražite i posetite nova mesta, da vas posavetuje, podrži i pruži što više korisnih, zanimljivih i inspirativnih priča sa putovanja.

Prilika za poslovnu saradnju

Ako vidite priliku za poslovnu saradnju sa Isplaniraj Putovanje – pišite nam na isplanirajputovanje@gmail.com