O nama

UPOZNAJMO SE! 🌍🤝

Andrijana

avanturista

Večiti zaljubljenik u putovanja, avanture, prirodu i adrenalin, Andrijana je inicijator projekta Isplaniraj Putovanje. Projekat je nastao kao rezultat njene neograničene kreativnosti i ljubavi prema prirodi i turizmu, sa željom da svoje znanje i dugogodišnje iskustvo u planiranju različitih tipova putovanja podeli sa drugima. 

Pravi avanturista, osoba uvek spremna za akciju, do sada je osvojila nekoliko planinskih vrhova, kampovala u različitim kampovima po Srbiji, provela deo svojih studentskih dana i radnih u drugim zemljama.. Ali želja za istraživanjem i upoznavanjem novih predela nikada nije prestala. 

Katarina

strastvena putnica

Da se trud i upornost i te kako isplate ona je dokaz tome. Kad se njena želja za istraživanjem sveta, upoznavanjem novih kultura i destinacija spoji, to dovodi do iskustva kao što je život u različitim zemljama i na drugom kontinentu. Katarina je putovala Amerikom, Evropom, a prošetala je i Afričkim tlom. Ipak, i pored svega toga Srbija zauzima posebno mesto u njenom srcu. 

Voli delfine i more. Uživa u obilascima Evropskih gradova. A po malo joj se sviđa i ruralni način života i putovanja. Kako ona kaže – to ipak smiruje. 

Godinama unazad sva svoja putovanja planira samostalno. Maštovita je, ambiciozna i uvek spremna za akciju. 

Zašto baš mi i šta je naša želja? 

Upoznale smo se tokom studija. Toliko zajedničkih putovanja je iza nas. A isto toliko i lepih trenutaka. Sad na listu svih njih dodajemo i zajedničku saradnju. 

Naša želja je, pre svega, da vam pomognemo na najbolji mogući način. Da vam olakšamo pripremu za putovanje, kao i sve obaveze koje vas očekuju na putu ka novoj avanturi. Da vam damo odgovore do kojih biste vi možda tragali satima, a nemate vremena za to. Da još više zavolite mesto koja posećujete, toliko da poželite ponovnu posetu. Da se zaljubite u nove destinacije, kulture, hranu, ljude, onoliko koliko smo i mi zaljubljene u sve to godinama. Da naučite uživati i živeti svako putovanje!

Za kraj, hvala vam.

Neizmerno smo vam zahvalne što nam pružate priliku da se bolje upoznamo, a potom i da baš mi budemo vaši savetnici i kreatori putovanja. Nadamo se da će vam se celokupan sadržaj koji delimo dopasti i da ćete koristiti naše usluge. 

Ukoliko se to ipak ne desi, uvek imajte u vidu da je putovanje jedna od najlepših stvari na svetu koja vas u isto vreme oplemenjuje, otvara um, zadivljuje i uči novim lekcijama. 

 Zato ne prestajte nikad da putujete, istražujete, učite..


Budite deo naše njuzleter zajednice.

Ako želite da budete u toku sa našim objavama na blogu, kao i sa aktivnim i zanimljivim ponudama koje pripremamo –  prijavite se! Očekujemo vas. 💌

Isplaniraj putovanje

Isplaniraj Putovanje je projekat koji ima za cilj da uštedi vaše vreme i pomogne vam da što kvalitetnije putujete, da usput nešto naučite, da istražite i posetite nova mesta, da vas posavetuje, podrži i pruži što više korisnih, zanimljivih i inspirativnih priča sa putovanja.

Prilika za poslovnu saradnju

Ako vidite priliku za poslovnu saradnju sa Isplaniraj Putovanje – pišite nam na isplanirajputovanje@gmail.com