O nama

Isplaniraj Putovanje

ANDRIJANA, incijator projekta i osoba koja je došla na ideju da pokrene Isplaniraj Putovanje. Ko je zna, zna da je večiti zaljubljenik u putovanja, avanture, život i slobodu. 

Za realizaciju ideje je inspiraciju pronašla u velikoj ljubavi prema turizmu, istraživanju novih destinacija, organizovanju i planiranju putovanja. 

Isplaniraj Putovanje

KATARINA, osoba koju su upornost i trud doveli do Amerike gde trenutno radi. Pored toga, redovan je student FTN-a, smer: menadžment ljudskih resursa.

Iako je veliki deo svojih studentskih dana provela u Grčkoj, Americi i Španiji, voli da istakne da su joj putovanja po Srbiji ipak najdraža i da jedva čeka da nam se vrati.

A zašto baš mi i šta je naša želja, saznaj u nastavku. 

Veoma je interesantno kako za osobe sa kojima si mislio da nećeš imati nikakve dodirne tačke, zapravo završe kao tvoji poslovni partneri. Upoznale smo se na studijama turizma na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu 2016. godine, ali se pravo prijateljstvo pokazalo za vreme razmene studenata u Španiji na koju smo se sasvim slučajno obe prijavile. To putovanje se, pored ličnog razvoja, pokazalo i kao nešto što je nas dve pre svega zbližilo kao prijatelje, a potom kulminiralo i u saradnju.

Naša želja je, pre svega, da ti pomognemo na najbolji način na koji to umemo. Da ti olakšamo zadatke na putu ka tvojoj avanturi. Da ti damo odgovore koje možda nećeš pronaći na drugi način, na pitanja koja ti toliko otežavaju planiranje. Da još više zavoliš mesto koje ćeš posetiti, toliko da ga opet posetiš. Da se zaljubiš u destinacije, kulture, hranu, ljude onoliko koliko smo i mi zaljubljene u sve to godinama. Da naučiš uživati.

I za kraj, hvala ti.

Neizmerno smo ti zahvalne što si nam pružio/la priliku da nas pre svega bolje upoznaš, a potom i da ti baš mi kreiramo putovanje. Nadamo se da će ti se celokupan sadržaj na ovom našem malom poduhvatu dopasti i da ćeš koristiti naše usluge.

Ukoliko opet i ne budemo sarađivali, uvek imaj u vidu da je putovanje jedna od najlepših stvari na svetu jer kao što je čuveni francuski pisac Andre Žid rekao: ,,Čovek ne može otkriti nove okeane osim ako ima hrabrosti da izgubi obalu iz vida.’’

 Zato putujte, istražujte, učite..

Budi deo naše njuzleter zajednice.

Ako želiš da budeš u toku sa našim objavama na blogu, kao i sa aktivnim i zanimljivim ponudama koje spremamo –  prijavi se! Očekujemo te. 

Isplaniraj putovanje

Isplaniraj Putovanje je projekat koji ima za cilj da uštedi vaše vreme i pomogne vam da što kvalitetnije putujete, da usput nešto naučite, da istražite i posetite nova mesta, da vas posavetuje, podrži i pruži što više korisnih, zanimljivih i inspirativnih priča sa putovanja.

Prilika za poslovnu saradnju

Ako vidite priliku za poslovnu saradnju sa Isplaniraj Putovanje – pišite nam na isplanirajputovanje@gmail.com