Plan putovanja

Zašto planer može biti dobar izbor i kako izgleda tvoj plan putovanja?

Odlučio si otići na produženi vikend na Taru. Ipak si shvatio da ovaj put želiš otputovati u sopstvenoj režiji, a ne preko turističke agencije. Krećeš da praviš plan putovanja. Informacije o stanju na putevima, vremenskoj prognozi, smeštajnim objektima. Neki preporučuju da se popneš na Janjač, ali u slučaju da ideš na kraće putovanje to možda i nije najbolja ideja.

Želiš nešto uzbudljivo, međutim nisi siguran da li je to trenutno u ponudi. Interesuje te da posetiš i neku manifestaciju, ali se pitaš da li postoji nešto takvo u trenutku kada si ti tamo. Nema dovoljno informacija o tom mestu, a još manje fotografija.

Toliko informacija, a toliko malo odgovora.

Sigurni smo da si se našao više puta u ovakvoj situaciji. Provedeš sate istražujući o znamenitostima koje se mogu videti u gradu u koji putuješ. Nekada se desi da prosto odustaneš od planiranja putovanja jer ti previše vremena oduzima da smisliš šta je najbolje videti za određeno vreme.

Tada na scenu stupa personalizovani plan putovanja. Osmišljen je tako da, odgovorom na određena pitanja, mi saznamo šta je ono što ti želiš. Pitanja ne oduzimaju puno vremena, ali opet dovoljno da sačinimo plan samo za tebe. Na tebi je da se prepustiš, kažeš sve ono što misliš i želiš, a na nama da odradimo sve ostalo.
Zvuči primamljivo, zar ne?

Prvi put u Srbiji i šire pojavljuje se personalizovan plan putovanja. Odgovorom na par pitanja dobijaš informacije o svom putovanju i u roku od nekoliko sati plan je kreiran isključivo za tebe.

Koje su prednosti ovog planera?

Umesto provođenja previše sati ispred računara i razmišljajući koja je najbolja opcija, planer putovanja će to uraditi za tebe. Svaki plan pravimo pojedinačno, personalizujemo prema tvojim zahtevima i trudimo se da sve bude onako kako ti želiš.

Želiš da saznaš više o znamenitostima koje posećuješ? Godine studija i dodatnog usavršavanja o kulturnim dobrima Srbije omogućile su nam da o velikom broju znamenitosti naše države znamo osnovne informacije i jedva čekamo da ih podelimo sa tobom kako bi i ti naučio nešto novo.

Isplanirao si da posetiš neki muzej ili galeriju, ali kada si došao tamo nisi znao da neće biti otvoreno za posete. Personalizovani plan putovanja sadrži sve te informacije i više. Radno vreme objekata, kontakt telefone koje možeš pozvati unapred i zakazati svoju posetu.

Ne znaš da li se plaća cena za neku kulturnu znamenitost i ako da, koja je cena? Nemoj da se brineš. Sve te informacije su dostupne u planu puotvanja. Sarađujemo se velikim brojem kulturnih ustanova na području Srbije i lično ih kontaktiramo da proverimo sve informacije.

Želiš da posetiš neku manifestaciju, ali nisi siguran da li se održava? Kao veliki ljubitelji kulturnih i zabavnih dešavanja, u planer smo uključile i te opcije. Ukoliko se odlučiš da posetiš manifestaciju dobićeš sve informacije o njoj, u slučaju da se nešto održava, od cene, vremena trajanja događaja pa i do toga da li postoje neke restrikcije u trenutku dešavanja.

Došao si na željenu destinaciju, ali stvari nisu onakve kakve si zamišljao. Mi ćemo se potruditi da fotografijama približimo trenutni izgled te destinacije i da se ne razočaraš svojom posetom. Ukoliko bude neprilika, uvek nam možeš pisati na email adresu isplanirajputovanje@gmail.com, a mi ćemo pokušati da tvoj problem rešimo.

Sastavljaš itinerer u poslednjem trenutku i ne dopada ti se kako izgleda jer ga nisi na vreme odradio. Lični plan putovanja je pregledan, organizovan i isplaniran isključivo za tebe i tvoje putovanje. Samo nas kontaktiraj 48 sati unapred i plan stiže na tvoju email adresu.

Ne voliš da zavisiš od vremena i da ti svaki minut putovanja bude isplaniran. Ni u ovom slučaju ne treba da se brineš. Bez obzira na veliku pomoć koju ti planer pruža, on uvek ostavlja prostora i za slobodno vreme u toku dana. Takođe, plan je zasnovan na predlozima kako da provedeš svoje putovanje, ali takođe se sastoji i od opcija šta da radiš ukoliko želiš nešto drugačije.

Šta je ono što nije uključeno u planer?

Plan jeste personalizovan samo za tebe, ali mi ne možemo učiniti sve. Na tebi je da isplaniraš način na koji ćeš doći do tamo i da rezervišeš ugostiteljski objekat u kom ćeš odsesti. Na nama je da ti preporučimo najbolje opcije za to i, ako smo u mogućnosti, prosledimo link ka potrebnim rezervacijama.

I dalje nisi siguran da ti možemo pomoći?

Razumljivo. Verujemo da je planer putovanja još jedna od brojnih opcija na koje si naišao prilikom planiranja putovanja i da ti, zbog viška informacija, sve deluje konfuzno. Zato smo u prilogu ispod dodale par fotografija da vidiš kako izgleda kada ti mi sačinimo personalizovani plan putovanja.

Lični plan putovanja je najbolji izbor jer ti skraćuje vreme planiranja putovanja, sačinjen je samo za tebe sa velikom ljubavlju i u velikoj meri olakšava sve poteškoće.

Ukoliko imaš bilo kakvih dodatnih pitanja, bićemo i više nego srećne da ti na njih damo odgovor. Ne ustručavaj se i da nam pošalješ neki savet, sugestiju ili pak kritiku. Svaki dan radimo na usavršavanju planera i sve reči su dobrodošle.

Ako ti se ideja da isplaniraš putovanje sa nama sviđa, možeš kliknuti ovde i tako saznati više o tome kako radimo i na kraju, ako smatraš da ti možemo pomoći pokrenuti planer. Naš rad možeš podržati na našoj Facebook i Instagram stranici.

+4

Ako vam je ovaj post bio inspirativan ili vam se samo dopao, podelite ga sa prijateljima. 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Budi deo naše njuzleter zajednice.

Ako želiš da budeš u toku sa našim objavama na blogu, kao i sa aktivnim i zanimljivim ponudama koje spremamo –  prijavi se! Očekujemo te. 

Isplaniraj putovanje

Isplaniraj Putovanje je projekat koji ima za cilj da uštedi vaše vreme i pomogne vam da što kvalitetnije putujete, da usput nešto naučite, da istražite i posetite nova mesta, da vas posavetuje, podrži i pruži što više korisnih, zanimljivih i inspirativnih priča sa putovanja.

Prilika za poslovnu saradnju

Ako vidite priliku za poslovnu saradnju sa Isplaniraj Putovanje – pišite nam na isplanirajputovanje@gmail.com